Theoretical and methodological basis for developing criteria for evaluating the effectiveness of psychological work in the Interior Troops of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine - Moldavchuk, V. S.; Stadnik А. V. (Honor and Law, 2019)
Запропоновано науково обґрунтовану систему оцінювання роботи військових психологів у підрозділах. Визначено сучасні критерії оцінювання ефективності психологічної роботи у внутрішніх військах МВС України.